Zaalvoetbal

De laatste jaren is het zaalvoetbal binnen Nederland enorm in populariteit toegenomen. Door deze groei en de vraag binnen politie Nederland heeft de NPSB besloten om 2 vertegenwoordigende teams uit te vaardigen binnen deze discipline. Derhalve heeft de NPSB een Nederlands politie zaalvoetbal-team en een Nederlands politie 35 + zaalvoetbal-team geformeerd. Deze beide teams spelen per jaar meerdere (internationale) wedstrijden en toernooien. Hierbij is het wereldkampioenschap politiediensten in Eibergen het meest toonaangevend.

Contact

Een wedstrijd tegen één van de teams spelen of een wedstrijd als toeschouwer bezoeken. Neem contact op met Patrick van de Lagemaat en/of Marco Miltenburg. Dit kan via Facebook (zie nieuws) of kijk even onder het kopje 'Meer info'.


Welkom
Welkom op de voetbalsite van de Nederlandse Politie Sportbond (NPSB). Binnen politie Nederland wordt sinds jaar en dag gevoetbald op een redelijk (amateur)niveau. In het huidige Nederlandse politie elftal lopen zelfs oud profvoetballers rond.www.politievoetbal.nl - © copyright 2015