Veldvoetbal

Sinds jaar en dag is voetbal volkssport nummer 1. Ook binnen politie Nederland leeft voetbal enorm. Dit is te zien in het feit dat er veel wedstrijden en toernooien door het gehele land worden georganiseerd en gespeeld. Dit op allerlei verschillende niveaus en vormen, denk hierbij aan 6 tegen 6 toernooien op districts niveau, veldtoernooien op regionaal niveau en zaalvoetbal op landelijk niveau.

Binnen politie Nederland lopen enkele oud profvoetballers rond en politiemensen die op hoog amateurniveau voetballen danwel gevoetbald hebben. Door de NPSB is er een landelijk Nederlands politie elftal geformeerd wat op topklasse danwel hoofdklasse niveau van de KNVB acteert. Deze selectiespelers zijn uit de verschillende regio teams geselecteerd die eens per jaar het Nederlands Kampioenschap veldvoetbal spelen.

Een wedstrijd spelen tegen bovenstaand team of een wedstrijd bezoeken? Hou het nieuws in de gaten via facebook of neem contact op met een van ons. Dit kan via facebook of kijk even onder het kopje 'meer info'. 


Welkom
Welkom op de voetbalsite van de Nederlandse Politie Sportbond (NPSB). Binnen politie Nederland wordt sinds jaar en dag gevoetbald op een redelijk (amateur)niveau. In het huidige Nederlandse politie elftal lopen zelfs oud profvoetballers rond.www.politievoetbal.nl - © copyright 2015